«Σερφάρισμα» στη πληροφορία.

Είναι πλέον αποδεκτό πως η σχέση των παιδιών με το διαδίκτυο γίνεται ολόενα και στενότερη 뿔레전쟁. Στο «χτίσιμο» αυτής της σχέσης η εκπαίδευση έχει σημαντικό ρόλο, ώστε οι μαθητές να μπουν σταδιακά στην κοινωνία της «πληροφορίας» 다운로드. Γι’ αυτό κι εμείς προσπαθούμε με διάφορες δράσεις, αλλά και με συστηματική συζήτηση, να δείξουμε στα παιδιά τρόπους για ασφαλές και ορθολογικό…σερφάρισμα 다운로드.

Έτσι, οι μαθητές των Ε’ και Στ’ τάξεων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση σχετικά με τους κινδύνους του διαδικτύου, από την κοινωνική λειτουργό του σχολείου μας, Χρύσα Αμβροσιάδου 다운로드.

 

 

Οι περισσότεροι από αυτούς έμοιαζαν να γνωρίζουν αρκετούς από τους κινδύνους, χωρίς όμως να έχουν βαθιά επίγνωση για το τί επιπτώσεις θα μπορούσαν να επιφέρουν 다운로드. Έπειτα από εποικοδομητικές συζητήσεις των μαθητών με την κοινωνική λειτουργό, φάνηκε πως, στο τέλος της παρουσίασης, τα παιδιά αναγνώρισαν λάθη που έκαναν μέχρι τώρα κατά τη χρήση του διαδικτύου 다운로드. Μάλιστα, «υποσχέθηκαν» πως θα εφαρμόσουν στην πράξη όσα άκουσαν, ώστε να προχωρούν με πιο ασφαλή βήματα στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας 줌비니 다운로드!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *