Κάλαντα Λαζάρου στις γειτονιές!

다운로드

Την Παρασκευή 26/04/2024 πήραμε τα καλαθάκια μας και βγήκαμε με χαρά να τραγουδήσουμε τα κάλαντα του Λαζάρου στα μαγαζιά και στις γειτονιές της Ουρανούπολης 다운로드!

링크티비 영화

Επίσκεψη στο κέντρο Πολιτισμού της Ιερισσού

파이썬 사진 다운로드

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής, επισκεφθήκαμε το κέντρο Πολιτισμού στην Ιερισσό όπου την περίοδο αυτή φιλοξενείται η φωτογραφική έκθεση «Άγιο Όρος: 1000 χρόνια σε 100 φωτογραφίες», την οποία θαυμάσαμε, καθώς επίσης παρακολουθήσαμε τον «Θαλασσόκοσμο» μέσα από μία ψηφιακή στεροσκοπική προβολή με την βοήθεια ειδικών γυαλιών 3D 다운로드. Η εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του λαογραφικού χώρου που συστεγάζεται στον ίδιο χώρο του κέντρου αυτού και την αξιοποίηση του εναπομείναντος χρόνου για ξεκούραση και παιχνίδι στην κοντινή παιδική χαρά της περιοχής 다운로드.

Επίσκεψη στο Τυπογραφείο Λυδία

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’, Β’ και Γ’ τάξης επισκέφθηκαν το Τυπογραφείο της Αδελφότητας  Λυδίας στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας βιβλίου 다운로드. Ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τη διαδικασία τύπωσης και βιβλιοδεσίας ενός βιβλίου 스트라이커즈 1945 1 다운로드. Ενθουσιάστηκαν πολύ μιας και ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για τα μικρά παιδιά και το ενδιαφέρον τους να παρέμεινε αμείωτο σε όλη τη διάρκεια της περιήγησης του χώρου ajaxform 파일 다운로드!

Δημιουργική απασχόληση στην αυλή!

일러스트 뷰어 다운로드

Όλοι μαζί, δάσκαλοι και μαθητές, συλλογικά, ομορφύναμε την σχολική μας αυλή βάφοντας και ανανεώνοντας τα υπάρχοντα παιχνίδια, ζωγραφίζοντας καινούρια και φυτεύοντας λουλούδια στα παρτέρια του σχολείου 다운로드.

슈렉 1 다운로드

Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου!

다운로드

Ενόψει της παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες εξερεύνησαν τον ανανεωμένο χώρο της βιβλιοθήκης του σχολείου, διάβασαν βιβλία, έγραψαν ιστορίες και έφτιαξαν πολύχρωμους σελιδοδείκτες 다운로드!

  

  

피시방 다운로드

Επίσκεψη στον Λαογραφικό χώρο της Ουρανούπολης!

악보바다 다운로드

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας μαζί με τις εκπαιδευτικούς τους επισκέφθηκαν την λαογραφική έκθεση που στεγάζεται στον πολιτιστικό χώρο του χωριού, όπου πραγματοποιήθηκε η ξενάγηση από την υπεύθυνη του Πολιτιστικού συλλόγου, κα 음력 달력 무료 다운로드. Στάθα, την οποία ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που διέθεσε και την όμορφη ξενάγηση της 웹 폴더 다운로드!

Μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής

Σε συνεργασία με το Α.Τ. Ουρανούπολης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στους μαθητές για τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή, τους κανόνες σωστής οδικής συμπεριφοράς και την πρόληψη από τα τροχαία ατυχήματα 다운로드. Οι μαθητές και οι μαθήτριες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον εκφράζοντας τις απόψεις τους για το θέμα, τις εμπειρίες τους αλλά και τις απορίες τους 다운로드! Ευελπιστούμε να έχουν αποκομίσει τα μέγιστα  ώστε η οδική τους συμπεριφορά τόσο ως πεζοί όσο και ως μελλοντικοί οδηγοί να είναι η ασφαλέστερη για όλους k-driver.

Εορταστικές Εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

러브라이브 게임 다운로드

Τα παιδιά της Α’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης τίμησαν τους ήρωες της Επανάστασης του 1821 με ποιήματα, θεατρικά δρώμενα, τραγούδια , χορούς και φυσικά με την καθιερωμένη παρέλαση διασχίζοντας τον κεντρικό δρόμο του χωριού με τιμή και καμάρι 다운로드!

 


 

다운로드

6/3 Πανελληνία ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών και της σχολικής κοινότητας κατά της βίας στο σχολείο σε κάθε μορφή της 다운로드. Για την πραγματοποίηση της καλέσαμε τον Κοινωνιολόγο κο Ηρακλή Καταρτζή για μια εκτενέστερη ενημέρωση 다운로드. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, οι μαθητές και οι μαθήτριες παρακολούθησαν μία ταινία μικρού μήκους, σχολίασαν το περιεχόμενο της και συζήτησαν για τη έννοια του σχολικού εκφοβισμού, τις μορφές του και τις συνέπειες του, ώστε να αντιληφθούν όλοι και όλες πόσο σημαντικό είναι τελικά να ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ και να ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ τον δάσκαλο και την δασκάλα μας ή κάποιο κοντινό μας πρόσωπο για τέτοια φαινόμενα 다운로드.

 

Τα χελιδονίσματα!

은교 영화 다운로드

Ειναι 1η του Μαρτη και τα παιδιά της Β’ τάξης μαζί με τη δασκάλα τους φτιάχνουν και χρωματίζουν χάρτινα χελιδονάκια 다운로드! Ο σκοπός τους είναι να επισκεφθούν τις υπόλοιπες τάξεις του σχολείου, καθώς και το γραφείο της διευθύντριας για να φέρουν την Άνοιξη τραγουδώντας τα Χελιδονίσματα 다운로드!