6η πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Την προσεχή Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, δεν θα γίνουν μαθήματα καθώς το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να εναρμονίσει την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 더크루 다운로드.

Κεντρικός στόχος είναι η ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου, μέσω της ενημέρωσης της μαθητικής κοινότητας για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, με στόχο την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής 다운로드.

Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου» προτείνεται οι σχολικές μονάδες να υλοποιήσουν εντός του σχολικού ωραρίου τις παρακάτω αθλητικές δράσεις (μεμονωμένα ή συνδυαστικά): αερόβιες κινητικές δραστηριότητες: βάδην, τρέξιμο, σκυταλοδρομία, ποδηλασία, σχοινάκι, χορός κ.ά., ομαδικά – ατομικά αθλήματα: καλαθοσφαίριση 3Χ3, ποδόσφαιρο 5Χ5, χειροσφαίριση, πετοσφαίριση, αντισφαίριση, επιτραπέζια αντισφαίριση κ.ά mms 파일. (με δυνατότητα δημιουργίας και μικτών ομάδων).

Οι μαθητές του σχολείου μας θα έρθουν χωρίς τσάντες, με αθλητική ενδυμασία και θα συμμετάσχουν σε αθλητικές δράσεις που θα διοργανώσει ο γυμναστής μας κ Gson jar download. Μπεληγιάννης.

Προηγουμένως θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τον ρόλο της άθλησης στην υγεία μας 다운로드.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *