17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

Σήμερα Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας γιορτή μνήμης για την επέτειο των γεγονότων του Πολυτεχνείου του 1973 다운로드. Θυμηθήκαμε για άλλη μια φορά ότι η ελευθερία κερδίζεται μόνο με αγώνες. Και ο αγώνας θέλει αρετή και τόλμη! Dayz download! Αυτά αποκτώνται και κατακτώνται μόνο μέσω της  παιδείας. Εδώ έγκειται και ο ρόλος του σχολείου και του δασκάλου 기가바이트. Έτσι κι εμείς σήμερα στο σχολείο μας προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε έννοιες όπως η ελευθερία  ,    η δημοκρατία, ο σεβασμός των δικαιωμάτων του ανθρώπου 소니 베가스 11 다운로드.

IMG_0828

 

Αφού μιλήσαμε για τα γεγονότα της 17ης του ΄73 τραγουδήσαμε κι εμείς τα τραγούδια που τραγουδούσαν τότε και οι φοιτητές με τη συνοδεία της κιθάρας του κ 다운로드. Δημήτρη.

IMG_0844

 

IMG_0837

 

Αλλά και για  να καταλάβουν το νόημα της γιορτής και οι μικροί μας μαθητές και τα παιδιά του  νηπιαγωγείου που ήταν φιλοξενούμενα στη γιορτούλα μας, οι δασκάλες της Γ΄, Δ΄ και Ε΄-ΣΤ΄ παρουσίασαν σε  κουκλοθέατρο την ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗ της Ευγενίας Φακίνου

IMG_0855

 

Στο δρόμο για την πλατεία και το μνημείο των ηρώων, φωνάζοντας συνθήματα , για να προσφέρουμε λίγα λουλούδια στη μνήμη των αγωνιστών της δημοκρατίας windows 10 preview.

IMG_0857

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *