COMPASSITO

Το COMPASSITO είναι εμπνευσμένο από το «COMPASS, το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο στα ανθρώπινα δικαιώματα, το οποίο αναπτύχθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης το 2002 다운로드.

αρχείο λήψης

 

Η εκπαίδευση στα ανθρώπινα δικαιώματα είναι μια διαδικασία που στοχεύει στην εγκαθίδρυση μιας κουλτούρας ανθρωπίνων δικαιωμάτων 테크 로맨 서 다운로드. Η εκπαιδευτική διαδικασία χτίζει στην ενεργή συμμετοχή των παιδιών μέσω της οποίας θα γνωρίζουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα κατανοήσουν θέματα που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, αποκτώντας προσόντα και ικανότητες για να καταστούν ικανά να υπερασπίσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και να αναπτύξουν συμπεριφορές σεβασμού προς την ισότητα και την αξιοπρέπεια 다운로드.

Τα κράτη μέλη συμφωνούν ότι η εκπαίδευση του παιδιού θα πρέπει να κατευθύνεται (α) στην ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού, των ταλέντων και των διανοητικών και σωματικών ικανοτήτων του στο έπακρο των δυνατοτήτων του (β) στην ανάπτυξη σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών 크롬 네이버 동영상 다운로드?Άρθρο 29, Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, 1989

 

Τα παιδιά είναι δυνατά, ταλαντούχα και ικανά 자바 책 다운로드. Όλα τα παιδιά έχουν ετοιμότητα, προοπτικές, περιέργεια και ενδιαφέρον στη δόμηση της μάθησης τους, διαπραγματευόμενα με όλα όσα συναντούν στο περιβάλλον τους 3d chip net download. Loris Malaguzzi

 

Στα πλαίσια των καινοτόμων δράσεων η Β΄ Δημοτικού υλοποιεί το πρόγραμμα compassito 카메라 앱 다운로드. Επιλέχθηκαν και υλοποιήθηκαν 8 δραστηριότητες από το εν λόγω εγχειρίδιο. Ενδεικτικά:

Αρχικά υπογράψαμε το συμβόλαιο καλής συμπεριφοράς της τάξης:

DSC00060

«Με κλειστά τα μάτια» 

Δραστηριότητα για την διδασκαλία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σχετικά με την αναπηρία 퀸 mp3 다운로드. Γίναμε για λίγο τυφλοί και επιχειρήσαμε να εμπλακούμε σε διάφορες καθημερινές μας δραστηριότητες έχοντας τα μάτια δεμένα 다운로드. Τα παιδιά διαπίστωσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με ανεπαρκή όραση στην καθημερινότητά τους… 다운로드.

DSC00047DSC00050


DSC00053DSC00059

 

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

Τα παιδιά ανταγωνίζονται για την κατοχή ενός πορτοκαλιού και συζητούν τρόπους επίλυσης διαμαχών και αποφυγής της βίας. Στόχος είναι να γίνει επισκόπηση στρατηγικών προς επίλυση διαμαχών και να διαπιστώσουμε την ανάγκη για επικοινωνία σε καταστάσεις διαμάχης.

DSC00068 DSC00069 DSC00070

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *