Αρχείο

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Με χαρά και πολύ μεράκι οι μαθητές/τριες της Ε’ Δημοτικού του σχολείου μας, θα συμμετέχουν στο Διεπιστημονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων της 3ης ΠΕ Χαλκιδικής στα χνάρια της πολιτιστικής κληρονομιάς των μοναστηριών του Αγίου Όρους».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και βιωματικές δραστηριότητες, ώστε οι μαθητές/τριες να γνωρίσουν και να έλθουν σε επαφή με την αγιορίτικη τέχνη!

Υπεύθυνος και εμπνευστής του προγράμματος είναι ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Π.Ε. Χαλκιδικής, κος Παρασκευάς Απόστολος.

Afisa_Agio-Oros2

Πλουσιότερη η βιβλιοθήκη μας!!!

Με 16 ολοκαίνουργια βιβλία εξοπλίστηκε η βιβλιοθήκη του σχολείου μας!

Η αξία των βιβλίων είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη,έτσι ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων χάρισε στους μαθητές 15 νέα βιβλία για την πνευματική τους ανάπτυξη! Επίσης, η Μαρία Μ. από την Ε’ τάξη χάρισε με τη σειρά της ένα βιβλίο από τη δική της βιβλιοθήκη, για να δώσει την ευκαιρία και σε συμμαθητές της να το διαβάσουν!

Τους ευχαριστούμε όλους!!!

Καλή ανάγνωση λοιπόν!!!

1

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Το σχολείο μας, και συγκεκριμένα οι Γ΄, Δ΄ και Ε΄-ΣΤ΄τάξεις,  την Τετάρτη 1 Ιουνίου θα παρουσιάσει τις δράσεις που υλοποίησε το τρέχον σχολικό έτος σχετικά με τις βυζαντινές αρχαιότητες του τόπου μας, τη Μονή Ζυγού και τον Πύργο Προσφορίου, καθώς και το θεατρικό δρώμενο «Ο ερχομός των προσφύγων στη Ουρανούπολη» στο Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο στη Ιερισσό . Όποιος επιθυμεί μπορεί να παραβρεθεί. Θα μπορούσατε επίσης να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση μέσα από το διαδίκτυο. ATT00019 ATT00022 ATT00025 ATT00028