Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας!!

Την  τελευταία μέρα, πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, και έπειτα από δύο χρονιές αποχής από τα δρόμενα λόγο Covid, μαθητές και μαθήτριες ήρθαν στο σχολείο με ιδιαίτερη ανυπομονησία  για την χριστουγεννιάτικη γιορτή 2019 클럽노래 다운로드. Μαζί τους ήρθαν γονείς, γιαγιάδες, παππούδες και συγγενικά πρόσωπα.

Για τρεις εβδομάδες τα παιδιά εργάζονταν σκληρά με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, μαθαίνοντας κείμενα και τραγούδια 다운로드. Το θέμα και η σύνθεση της χριστουγεννιάτικης γιορτής ήταν αποτέλεσμα πολλών συσκέψεων από την πλευρά των δασκάλων αλλά και συνεργασίας με τους μαθητές 카카오 피시 다운로드.

Η γιορτή ξεκίνησε με την Α’ – Β’ τάξη να μας παρουσιάζουν το έργο του Ευγένιου Τριβιζά,  «Φρικαντέλα, η Μάγισσα που Μισούσε τα Κάλαντα» 윈도우10 rs2 iso 다운로드. Στη Φρικαντέλα δεν αρέσουν τα παραμύθια με καλό τέλος αλλά μόνο με κακό τέλος και εννοείται ότι, πάνω απ’ όλα μισεί τα κάλαντα 페이트 스테이 나이트 다운로드. Έτσι, όταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ακούει τα παιδιά της γειτονιάς να τραγουδάνε τα κάλαντα, γίνεται έξω φρενών 다운로드. Τους κλέβει τις φωνές και τις φυλακίζει σε μπαλόνια. Τα παιδιά, όμως, αποφασισμένα να βρούνε τις χαμένες τους φωνές, βάζουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο 미니탭 무료 다운로드. Έτσι ξεκινάει μια σειρά από συναρπαστικές περιπέτειες.

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι μας παρακολούθησαν τους μαθητές της Ε’ – Στ’ τάξης να τραγουδάνε το Μικρό Τυμπανιστή παίζοντας μεταλλόφωνο ros download.

Η γιορτή συνεχίστηκε με την θεατρική παράσταση της Γ’ – Δ’ δημοτικού, οι οποίοι μας παρουσίασαν ένα παραμύθι του Sallens Ruben, «Μια ξεχωριστή μέρα του Μπάρμπα Πανώφ». Ο μπαρμπα-Πανώφ ήταν ένας γέρος τσαγκάρης, ζούσε φτωχά και δεν είχε πια κανέναν κοντά του 다운로드. Είναι βράδυ παραμονής Χριστουγέννων. Ο μοναχικός ηλικιωμένος τσαγκάρης, μπαρμπα-Πανώφ, κατεβάζει από το ψηλό ράφι το παλιό καφέ βιβλίο, κάθεται στην αναπαυτική πολυθρόνα του και αρχίζει να διαβάζει 김종욱 찾기 영화. Διαβάζει από το βιβλίο την ιστορία της γέννησης του Χριστού, την ιστορία δηλαδή των Χριστουγέννων. Καθώς διαβάζει, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό του. Πόσο θα ήθελε να πρόσφερε ο ίδιος καταφύγιο στον Ιωσήφ, τη Μαρία και τον νεογέννητο Χριστό!  Είναι ανήμερα των Χριστουγέννων και ο μπαρμπα – Πανώφ περιμένει Τον επισκέπτη. Περνά η μέρα χωρίς να τον δει και απογοητεύεται. Όμως ο Χριστός ήταν εκεί και η ευτυχία επιστρέφει.

Έπειτα τα παιδιά τις Ε’ – Στ’ τραγούδησαν το «Πάει ο παλιός ο Χρόνος», όλοι μαζί αγκαλιασμένοι, όπου λίγο πολύ σιγοτραγουδούσαν και κάποιοι από τους καλεσμένους. Ακολούθησαν χαρούμενες στιγμές με φωνές, γέλια και ευχές και μοιράστηκαν στα παιδιά δώρα από το Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας.

 

 

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους , που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλες τις οικογένειες.

 

 

 

Διοργανωτές εκδήλωσης:

«Φρικαντέλα, η Μάγισσα που Μισούσε τα Κάλαντα» : Τιχάλα Χριστίνα (Β’ Δημοτικού) – Φωτοπουλου Ξένια (Α’ Δημοτικού)

Χορωδία : Συνόδου Μαριάννα (Ε’ – Στ’ Δημοτικού)

«Μια ξεχωριστή μέρα του Μπάρμπα Πανώφ» : Ισαακίδου Παρασκευή (Δ’ δημοτικού) – Λοκοβίτη Στέλλα (Γ’ δημοτικού) – Βεργοπούλου Αναστασία (τμήμα ΖΕΠ)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *