Επίσκεψη στο οινοποιείο Domaine Agrovision

Στις 10 Νοεμβρίου 2022 οι Α – Β – Γ τάξεις του σχολείου μας επισκέφτηκαν το οινοποιείο Domaine Agrovision στην Ιερισσό 수학 영화 다운로드.

 

Πρώτη στάση μας, ήταν στη φύση και συγκεκριμένα στους αμπελώνες του κτήματος microsoft toolkit 2.5.4. Εκεί τα παιδιά είχαν χρόνο για το κολατσιό και να ακούσουν την όμορφη ιστορία για το θρόνο του Ξέρξη, από την συνοδό μας shc. Σύμφωνα με την ιστορία σε αυτό το σημείο είχε στήσει τον θρόνο του ο Ξέρξης και παρακολουθούσε την διάνοιξη της διώρυγας από την σημερινή τοποθεσία Ν 다운로드. Ρόδα – Τρυπητή .Η διώρυγα αυτή θα ένωνε τον κόλπο της Ιερισσού με τον κόλπο του Αγίου όρους και με αυτόν τον τρόπο ο Ξέρξης  θα απέφευγε τον περίπλου του Αγίου όρους,  όπου την προηγούμενη φορά είχε καταστραφεί ο περσικός στόλος ,από φοβερή τρικυμία 실생활계산기 다운로드.

 

 

 

Στη συνέχεια περπατήσαμε μέχρι το χώρο του οινοποιείου 삼성페이 apk 다운로드. Φτάνοντας στο οινοποιείο συνεχίστηκε η ξενάγηση στους χώρους του.  Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού 다운로드. Ειδικότερα πληροφορήθηκαν για τον τρύγο, την παραγωγή του μούστου, τη ζύμωση του κρασιού, τη διαύγαση, την ωρίμανση και την εμφιάλωση 2ne1 아파.

Στο τέλος τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο κελάρι για να δουν τη διαδικασία που ακολουθείται πριν την μεταφορά του κρασιού στα μαγαζιά προς πώληση 다운로드.

Πριν αποχωρήσουμε από το χώρο, δόθηκε στους μικρούς μας μαθητές, έντυπο υλικό που είχαν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν και να κάνουν χειροτεχνίες, χρησιμοποιώντας κρασί για χρώμα και φελλό για πινέλο 포토스케이프 한글버전 다운로드. Ήταν μια χαρούμενη, επιμορφωτική και δημιουργική ημέρα σε έναν πανέμορφο και καλά οργανωμένο χώρo.


.


 

 

 

Ευχαριστούμε θερμά το οινοποιείο Domaine Agrovision και τους ανθρώπους του, που μας φιλοξένησαν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *