Ρατσισμός και διαφορετικότητα

 

no_racismΗ 21η Μαρτίου καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων, σε ανάμνηση ενός τραγικού συμβάντος που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη 무료 MP3 다운로드. Την 21 Μαρτίου του 1960 η αστυνομία της ρατσιστικής Νοτίου Αφρικής πυροβόλησε εν ψυχρώ κατά μιας διαδήλωσης φοιτητών στην πόλη Σάρπβιλ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 70 άνθρωποι 다운로드. Οι νεαροί διαδηλωτές διαμαρτύρονταν ειρηνικά κατά των νόμων του Απαρτχάιντ, που είχε επιβάλλει το καθεστώς της λευκής μειοψηφίας στη χώρα 다운로드.

Έτσι κι εμείς νιώσαμε την υποχρέωση, να ενημερώσουμε τους μαθητές μας για το ρατσισμό 마이크로소프트 윈도우 10 디스크 이미지. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα μέσα σε ένα σχολείο που θα δείχνει σεβασμό σε κάθε ιδιαιτερότητα σωματική, πνευματική, συναισθηματική και κάθε διαφορά γλώσσας, φυλής, θρησκείας και χρώματος 로마토탈워.

Παρακολουθήσαμε δύο video :  Τα μπαλόνια του ρατσισμού

και Κοινωνικό πείραμα κατά του ρατσισμού .Κατόπιν συζητήσαμε για τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών και αναρωτηθήκαμε τι θα κάναμε και πώς θα νιώθαμε αν ήμαστε εμείς στη θέση τους 다운로드.

Τραγουδήσαμε τα τραγούδια : ΔιαφορετικοίΔυο χέρια σαν κι αυτά και το imagine 벡터 파일.

Στη συνέχεια κατασκευάσαμε δαχτυλόκουκλες διαφόρων φυλών και χρωμάτων και τις χαϊδέψαμε, τις τσιμπήσαμε , τις δώσαμε φιλάκια και αναρωτηθήκαμε αυτά τα διαφορετικά παιδιά πώς  άραγε να αισθάνονται εξαιτίας της συμπεριφοράς μας 다운로드. Τελικά αποφανθήκαμε ότι όλοι αισθάνονται το ίδιο και στον πόνο και στην αγάπη.IMG_0438  IMG_0439

untitled-2

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου 2015, σε ΣΤ΄ΤΑΞΗ. Βάλτε σελιδοδείκτη στο σύνδεσμο.